КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ


Хосписът се намира в центъра на тихото село Водица на 25 км. северозападно от град Варна. Разполага с 31 легла, разпределени в 8 двойни и 5 тройни стаи, голям централен хол, трапезария и малка лятна градина за отдих. Леглата, съобразено с възможностите на сградата, са разположени според състоянието на пациентите - за терминално болни, за инвалиди и трудно подвижни, възрастни и болни за възстановяване.


АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ
До с.Водица има автобусна линия - автобус №54, който тръгва от центъра на гр.Варна в часовете сутрин - 07ч., обед - 11.45ч., следобед - 16.30ч. и вечер - 18.30ч. - минава пред автогарата, през Аксаково, с.Изворско, с.Л.Каравелово, Водица, с.Засмяно и се връща обратно.


ТРАНСПОРТ С АВТОМОБИЛ
От Варна се тръгва в посока Добрич. След Аксаковска панорама се подминава разклона за с.Изворско, след това разклона за с.Зорница и се завива на ляво от главния път на разклона за с.Л Каравелово. Пътя минава през центъра на селото и води до с.Водица.


ТРАНСПОРТ НА ПАЦИЕНТИТЕ
Очаква се той да бъде организиран от близките или приятели на пациента. Ако пациента има нужда от специализиран транспорт, може да Ви насочим към кого да се обърнете за осигуряването на такъв.

доверие