КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ


Хосписът се намира в тихото и спокойно село Водица, което е на 25 км. северозападно от Варна и на 30 км. от Добрич. Селото разполага с всичко необходимо за живот в здравословна среда - над 300 м. надморска височина, разположени в непосредствена близост гори, изключително чист въздух и тишина. В същото време сме достатъчно близо до всички комуникации и при нужда екипи на спешна медицинска помощ са при нас в рамките на 15-20 минути..


АВТОБУСЕН ТРАНСПОРТ
До с.Водица има автобусна линия - автобус №54, който тръгва от центъра на гр.Варна в часовете сутрин - 07ч., обед - 11.45ч., следобед - 16.30ч. и вечер - 18.30ч. - минава пред автогарата, през Аксаково, с.Изворско, с.Л.Каравелово, Водица, с.Засмяно и се връща обратно.


ТРАНСПОРТ С АВТОМОБИЛ
От Варна се тръгва в посока Добрич. След Аксаковска панорама се подминава разклона за с.Изворско, след това разклона за с.Зорница и се завива на ляво от главния път на разклона за с.Л Каравелово. Пътя минава през центъра на селото и води до с.Водица.


ТРАНСПОРТ НА ПАЦИЕНТИТЕ
Очаква се той да бъде организиран от близките или приятели на пациента. Ако пациента има нужда от специализиран транспорт, може да Ви насочим към кого да се обърнете за осигуряването на такъв.

доверие